If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
О, не мерси - аз, като по-глупав си карам със 100 октановия бензин.
Я кажи по колко км на година ?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
По 7-8000 хил. - не карам само това превозно средство.
Например току-що се връщам от Кайлъка с колело и съм навъртял 20км., на работа ходя пеша, ползвам служебва кола през деня, отвреме-навреме си карам и Малката Алфа, както и Фиатчето на снахичката.
По 7-8000 хил. - не карам само това превозно средство.
Например току-що се връщам от Кайлъка с колело и съм навъртял 20км., на работа ходя пеша, ползвам служебва кола през деня, отвреме-навреме си карам и Малката Алфа, както и Фиатчето на снахичката.
С това трябваше да започнеш . Нали се сещаш, че на някой, който върти 20-тина хиляди на година, че и повече, ще му е малко зор на 100-октанов.
А аз на твое място бих се замислил за нещо с повечко цилиндри .
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
С това трябваше да започнеш . Нали се сещаш, че на някой, който върти 20-тина хиляди на година, че и повече, ще му е малко зор на 100-октанов.
А аз на твое място бих се замислил за нещо с повечко цилиндри .
Коле, съгласявам се с теб, тази кола я ползвам предимно за дълъг път, колкото може да позволи нашата страна и естествено понапълнена - просто е удоволствие.
За повече цилиндри често съм се замислял, но не съм толкова богат да подържам такава кола, иначе бих могъл да се потапъна да си купя.
Другото, което ме възпира е, че все по-малко хора разбират от по-високотехнологични коли.
Алф аз съм като твоя милост даже и по 5,6000к на година хахахааахаха ! За това горивото не ме грее другите разходи са къде по сериозни а коли около мен бол само колело не карам де
Тези дни трябва да свалям предните долни носачи за рециклиране на шарнири. Та въпроса ми е трябва ли да се вадят полуоските или има достатъчно място да излезе шарнира от шенкела?
Колко малка трябва да ти е пишката за да направиш това?!?
Прекалено много си обичам колата, за да кажа "майната му, това са само ламарини". Нямам още деца, но се почувствах все едно някой е наритал детето ми, или поне ако имах щях да се чувствам така.
Бяха изпобутали кошове, явно пияни след дискотека и моята кола им се е сторила най-близичко и е изяла шутовете.
Надявам се възможно най-скоро да си я ремонтирам, щото сърце ми не дава да я карам така
Attached Files
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Но при мен беше в резултат от действията на неизвестен шофьор със слаба координация на движенията и силно затрудняващ се при движение със скорост 0,1 Km/h. (да не дава Господ такъв да го срещнеш на пътя в една малко по-сложна ситуация).
Това само отново доказва това, че олигофренията се шири в живота ни.
Колко малка трябва да ти е пишката за да направиш това?!?
Прекалено много си обичам колата, за да кажа "майната му, това са само ламарини". Нямам още деца, но се почувствах все едно някой е наритал детето ми, или поне ако имах щях да се чувствам така.
Бяха изпобутали кошове, явно пияни след дискотека и моята кола им се е сторила най-близичко и е изяла шутовете.
Надявам се възможно най-скоро да си я ремонтирам, щото сърце ми не дава да я карам така
Comment